Το 1918 η αρωματοποιία “Ο ΠΑΤΣΗΣ” έκανε την εμφάνιση της στον επιχειρηματικό ορίζοντα της Κορινθίας. Με το μέτρο της εποχής εκείνης υπήρξε πρωτοπόρος επιχείρηση και ακολούθησε την διαδρομή που επέβαλε η πορεία της Ελλάδας του τότε,προσθέτοντας στην δραστηριότητα της και την ποτοποιία. Παρέμεινε με το ίδιο όνομα και της ίδιες δραστηριότητες μέχρι το 1958 που ο υπάλληλος εταίρος της επιχείρησης Κ.ΓΑΛΑΝΗΣ αγόρασε την επιχείρηση.

Χρονιά σταθμός είναι το 1962 όταν στην επιχείρηση αναλαμβάνει την πλήρη διεύθυνση και διαχείριση ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ. Η στόχευση πλέον της εταιρίας είναι προσφορά ποιοτικών προϊόντων και η εξασφάλιση της εξυπηρέτησης των πελατών με δικό της σύστημα διανομής και ελέγχου. Πράγμα το οποίο γίνεται αποδεκτό από το σύνολο της πελατείας αφού διασφαλίζεται σε καθημερινή βάση η συνέπεια και η εξυπηρέτηση.

Την συνέπεια στην εξυπηρέτηση και την διανομή, σε προγραμματισμένη βάση επιβλέπει συμμετέχοντας ενεργά ο ίδιος ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ οργώνοντας τις περιοχές εξυπηρέτησης με το πρώτο αυτοκίνητο διανομών της εταιρίας.

Η συνέπεια και η εξυπηρέτηση αποδίδουν γρήγορα καρπούς και στις δραστηριότητες της εταιρίας προστίθενται αποκλειστικές αντιπροσωπείες ποτών σχεδόν όλων των φημισμένων κατασκευαστών της εποχής εκείνης.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι πασίγνωστες και σήμερα φίρμες: AMSTEL-ACHAIA CLAUS-ΚΑΙΡ ΡΟΔΟΣ-CINZANO κ.α

Το 1967 προστίθεται στις ετικέτες της εταιρίας ο διακριτικός τίτλος AFNIOS από την αρχαία λέξη ΑΦΝΕΙΟΣ που ως έννοια που σημαίνει -ευημερούσα και πλούσια-και αναφέρεται σε αρχαία συγγράμματα για την πόλη της Κορίνθου και για τους Κορινθίους, όπως στην Ραψωδία Ν’ της Ιλιάδος του Ομήρου στίχος 650 :

”….ἦν δέ τις Εὐχήνωρ Πολυΐδου μάντιος υἱὸς ἀφνειός τ᾽ ἀγαθός τε Κορινθόθι οἰκία ναίων,….” ”…Ευχήνωρ ήταν κάποιος, υιός του Πολυίδου του μάντη, πλούσιος κι ευγενής, εγκάτοικος Κορίνθου…” ή και στον στίχο 576 που συναντάται πάλι η λέξη: ἀφνειός τ΄ ἀγαθός τε· μάλιστα δέ μιν τίεν Ἕκτωρ…

Παράλληλα με τις αποκλειστικές αντιπροσωπείες επώνυμων προϊόντων και διαβλέποντας το μέλλον ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ προχωρά σε νέες δραστηριότητες αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία και την διανομή παγωτού πασίγνωστων και επώνυμων βιομηχανιών όπως το 1976 τα παγωτά ΕΒΓΑ το 1980 τα παγωτά ΑΓΝΟ και των Ιταλικών BEZANA.

Το 1983 η επιχείρηση ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση στην περιοχή των παγωτών ALGIDA την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

Το 1995 η δραστηριότητα της επιχείρησης στον τομέα της ποτοποιίας αναστέλλεται και λειτουργεί ως τμήμα ποτών διατηρώντας μια σύγχρονη κάβα στις εγκαταστάσεις της, βάζοντας στό επίκεντρο του ενδιαφέροντος την συνέπεια στην διανομή των προϊόντων που αντιπροσωπεύει. Με γνώμονα την συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη ,διαθέτει σήμερα ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων ψυγείων διανομής,υπερσύγχρονες αποθηκευτικές και ψυκτικές εγκαταστάσεις ,και ποικιλία προϊόντων πρώτης ανάγκης για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.

Αντιλαμβανόμενη το 2006 την ανάγκη του επαγγελματία να προσφέρει στον πελάτη του προϊόντα κατάλληλα για την σωστή διατροφή,μετά από έρευνα της αγοράς η εταιρία επενδύει σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και παρουσιάζει στην αγορά το πρώτο προϊόν της παραδοσιακής διατροφής.

Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ είναι χειροποίητα κομμένη σπιτική πατάτα που έχει επιλεγεί προσεκτικά για την υψηλή ποιότητα της, και που συσκευάζεται φρέσκια, σε πακέτα που ψύχονται ήπια εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα και την εξαιρετική γεύση.

Με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής παραδίδεται καθημερινά σε επαγγελματίες εστίασης προσθέτοντας γνήσια γεύση στο τραπέζι του πελάτη τους που έχει απαίτηση στο αγνό και σωστό φαγητό .

Η πορεία της επιχείρησης συνεχίζεται με μοναδικό κριτήριο και στόχο για καθε δραστηριότητα, την ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

BUY NOW